Slumpad post: 010
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på mars 2023

| 2023-04-02, 16:50

Vet inte riktigt var mars tog vägen. Trodde jag skulle hinna massor med tanke på att jag inte jobbar. Men icke.

Hälsan

Skippade godis första 3 veckorna tror jag, men rätt stort intag av sött. Äter mycket gröntVilat har jag minsann gjort mycket. Steg har jag tagit många, över 12 000 i snitt vilket är rekord för mig. Har kommit igång med en rörelseserie som jag gör varje morgon. Kort som fan, men det är vanan jag jobbar på just nu. Sovit helt ok även om jag vaknat lite väl tidigt ibland – men då har jag läst.

Skoj

Läst mycket, socialiserat väldigt mycket och har pysslat lite granna iaf. Familjen har slukat 3 säsonger av Prison Break.

Relationer

Har hunnit med detta mycket bättre. Har hunnit med en hel del grejer med Simon (cykelutflykt, bad, bak, spel, läsning etc). Träffat Åsa och fikat. Träffat Lotta över en lunch/fika och några promenader med Sanna. Hundrunda med Anna och Tilda. Christel och Boris har jag hunnit hälsa på! Varit på min gamla chefs hejdå-aw plus en på Eficode (fd Riada). Lokal lunch med en förälder till en av Simons kompisar. Och säkert fler som jag nu inte minns, men jag har inte legat på latsidan kan man säga. Jag och John har tagit ett flertal gemensamma morgonrundor på helgerna.

Jobbet

Här har jag pratat och chattat med många. Haft en del möten kring potentiella framtida uppdrag eller anställning. Superspännande! Dessutom hann jag med ett uteevent.

Fokus 2023 (Modig): Januari, Februari
Tidigare årKommentera