Slumpad post: Bröderna leker
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

14-årsdagen

| 2023-04-22, 21:28

Igår fyllde Simon 14 år. Vi väckte honom traditionsenligt med skönsång och sen fick han leta upp alla sina paket i huset. Gamingstol (gamla faller sönder typ) ska inköpas, precis som en cykelhjälm, ett par kuber och liknande, ett besök på Heide park när vi drar till Hamburg nästa vecka, en ny fleece (samma som han har fast 1 storlek större), GeoGuessr och nya “muffar” till hans headset.

Efter lunch drog han och jag upp i skogen med te och bok och njöt en stund. Sen bakade jag semmelkladdkaka och packade för att grilla korv ute på kvällen. Jag och Joel drog lite i förväg (tappade bort varandra lite) med Raffe och sen hängde vi i skogen. Joel drog tidigare för att spela fotboll med några kompisar och när han kom hem körde vi Seven Wonders: Architects – riktigt roligt.

Avslutade med lite högläsning. En bra dag helt enkelt!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13Kommentera