Slumpad post: Tre i baksätet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i maj 2023

| 2023-05-07, 19:09

Maj kom men inte värmen. I år har jag inte varit lika med på våren. Inte lika förväntansfull. Kanske för att jag egentligen gillar februari och mars men inte kände att jag hann med då? Oklart.

Just nu läser jag, eller ska precis påbörja faktiskt, Sömmerskan och friheten som är fortsättningen på Kallbaderskan bland fjällen som jag gillade (så pass mycket att jag läst alla Karins böcker nu tror jag). Jag och Simon får inte riktigt till lästid just nu. Kanske pga påsklov, Joel sjuk, jag kvällstrött och Hamburg. Vi har dock kommit igenom första serien om Karma & Jonar och ska påbörja andra. Läst mer faktaböcker än normalt vilket är superhärligt!

Just nu tittar jag på väldigt lite. Blev rätt mätt av Prison Break faktiskt som vi till slut såg klart. Vi kollade på Green Book (Joels skulle se för skolan – de kollade när han var sjuk) och vi gillade mycket. Kollar en del på lite forum där jag hänger, Rika Tillsammans där vi joinat ett årsprogram (ligger alltid back) och Anna Tebelius Bodin som har ett årsmedlemskap kallat Premium. Jag föredrar ju innehåll man läser men är det tillräckligt bra så får jag vika mig ibland (Anna är så tex). Tittar även en del på hur naturen förändras från dag till dag nästan, och en del djur som dyker upp.

Just nu lyssnar jag inte heller på så mycket mer än fågelsång. Kanske Raffes snarkningar faktiskt. Alltid lika sövande. Ibland även P1 där jag hittat Dystopia.

Just nu längtar jag efter att känna att jag är på banan. Att jag har koll på läget. Inte att jag har en stor fet lista över saker som jag borde ta tag i, röja etc utan att jag har gjort det. Även att slippa ha strul med höften och armen. Och så klart att ha hittat nästa boende. Kanske vore det även skönt att ha signat nytt jobb med start i september så jag nu kunde släppa det helt.

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteter, (Erikas bokprat)

Tidigare: 2023 – janfebmars, april
Samlingsöversikt


Kommentera