Slumpad post: Halloween
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i juli 2022

| 2022-07-03, 20:55

Juli är här och med den kom lite skönt sommarväder. Inte tokvarmt. Älskar!  äntligen fått tummen ur och röjt en del här hemma. Tyvärr sånt som inte syns så väl – lådor. Men grymt skönt! Och en hel vecka semester kvar.

Just nu läser jag och Simon oftast varje dag. Märker att vi lätt tappar rutinerna på lov. Igår kom vi överens om att byta bok. Vi har tröttnat lite på spejaren vilket inte är konstigt efter 9 delar. Själv har jag insett att jag på semestern läser väldigt lite. Men igår började jag på Malin PGs senaste bok – I dina händer och längtar efter att få läsa ikväll. Bläddrar och läser i lite olika fackböcker men inte någon särskild som har huvudfokus. Tänker dock att jag ska röja bland böcker och göra en bra hylla där jag enklare kan välja (jobb, npf, natur, mat är de områden som har mest fokus).

Just nu tittar jag vi på väldigt lite – som vanligt. Klämde just nästa sista av Obi-Wan Kenobi. Har mycket jag skulle vilja kolla på men det får bli senare.

Just nu lyssnar jag fortfarande på P1 och det har blivit mer än vanligt. Både i bilen, och i köket, men även i lurar när jag röjt lite här hemma senaste dagarna. Naturen har inte lika mycket fokus just nu av någon anledning. Känner mig ofta lite mätt på sommaren har jag insett. Våren är så häftig att det är svårt att toppa.

Just nu längtar jag efter att får ordning här hemma. Har kommit igång riktigt bra och det finns hopp om att vädret är på min sida (inte tokvarmt) så att vi kan beta av lite till under sista semesterveckan. Insåg dessutom att jag kanske kan dra iväg en sväng till min kusins stuga på Österlen i höst (med Raffe, Simon och jobbdator!) och det känns härligt att se fram emot!

Läs liknande hos: Enligt O, Fiktiviteter, Erikas bokprat, Västmanländskan, Och dagarna går

Tidigare: 2022 – jan, feb, mars, april, maj, juni
2021 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugsept, oktnovdec
2020 – novdec


2 kommentarer to “Just nu i juli 2022”

  1. Anna Johansson says:

    Organisera och ordna är ett mål för mig den här sommaren också. Då passar det perfekt att lyssna på radio! Eller ljudbok 😅

Kommentera