Slumpad post: En pokédag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på maj 2023

| 2023-06-03, 20:11

Maj som började kall men blev till sommar och trots att jag i år är ledig (inte bara jobbar hemifrån) så hängde jag inte med i utvecklingen.

Hälsan

Kosten kanske något bättre. Lite mindre godis. Fortsatt röra mig mycket och snittar runt 13 000 steg. Jag har även steppat upp och kört joggingrunda två gånger per vecka i tre veckor nu. Jag och Simon har dragit igång och kör dagliga övningar och jag har varit hyfsad på Linus-pass. Jag och Simon köpte badkort i Tyresö för hela sommaren och har varit där två gånger. Vilat en hel del oxå. Sover helt ok. Höften är bättre men inte bra än. Gått ett par gånger hos Sara och även på finsk massage/bindvävsmassage. Har varit på två pass Yin Yoga!

Skoj

Lunch med gamla Training teamet och Ladies night out med två fd kollegor. Tog mig till en föreläsning om hur man vårdar gamla hus. Tova och spinn – där jag testade att spinna. Redovisningskväll på skolan. Stickat en del, och läst massor. Mors dags-middag utomhus!

Relationer

Skogsrundor med Simon. Badat med både Joel och Simon, och bara Simon. Varit i Farsta och shoppat med Joel – bra tillfälle att snacka lite. Jag och John har gått en del Rafferundor ihop, och även joggat en gång. Rundor med Anna & Tilda.

Jobbet

Har signat uppdrag över sommaren (deltid på Zettle by Paypal) och kört ett antal diskussioner kring några olika jobb. Stick(a) ut(e) var en fin eftermiddag! Fixat en del småsaker med företaget och funderat massor på framtiden.

Fokus 2023 (Modig): JanuariFebruariMars, April
Tidigare årKommentera