Slumpad post: Måla dörr
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

15-årsdagen

| 2024-04-21, 21:32

Tänk att det nu är Simon som blir 15 år. Galet!

Vi väckte honom med “skönsång” och sen fick han traditionsenligt leta efter sina presenter i huset. Tio förpackningar av Doritos Flamin Hot (som jag numera behöver specialbeställa på nätet då vår lokala Coop slutat med dem) hade gömts i hemmet. En skateboard fick han av Joel (misstänker att Joel vill ha sällskap), barfotaskor för att kunna klättra i träd bättre,  ett gäng chokladkakor från Mr Beast (han önskade sig när de släpptes för något år sen och nu hittade jag på sajten där de hade Doritos så jag tycket det var roligt att prova). Sen blir det en tur till Oslo med mig och Joel (och besök på nöjesfält där), plus naturpasset så vi har lite mål med cykelutflykter under vår och sommar. Detta trots att han inte hade önskat sig något!

Frukost var amerikanska pannkakor. Lunchen i form av nudlar och korv med bröd intogs i en skog en kort promenad från hemmet. Svinkallt med inslag av både snö och sol.

Lasagne till middag och lite senare blev det mahjong och kladdkaka.

12345678910111213, 14Kommentera