Slumpad post: Enklare nu
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu oktober 2023

| 2023-10-07, 17:28

Har lite svårt att vara med mentalt i att det är en vecka in i oktober redan.

Just nu läser jag Käraste vänner som är tredje delen om Betty. Lite seg måste jag erkänna, eller så är min läslust låg. Vi är nästan klara med i Team Topologies och den har gett en hel del tankar. Bästa boken jag läser är dock Byggekologi som är min kursbok i Bärkraftigt byggande och boende. Ser att Jävla karlar har kommit som e-bok på Storytel så den blir det nog väldigt snart (kan vara så att jag läste några sidor nu när jag såg att den släppts…).

Just nu tittar jag, John och Simon på Only murders in the building – har 2-3 avsnitt kvar. Vi uppskattar den och det är roligt att ha något att kolla på tillsammans. Gillar även Dorros små korta filmer som kommit senaste månaden. Jag och John har fortsatt följa Van Duzer på hans cykeläventyr genom Sverige. Tog ikapp augusti och september Premium men har en Q&A kvar som jag inte kunde se live.

Just nu lyssnar jag lite mindre. Hittade till Emma Frans nya podd A-kursen som jag gillar. Kör en del Klotet och vetenskapliga dokumentärer på SR. Gärna P1 i köket.

Just nu njuter jag av den klara höstluften och de fantastiska färgerna som naturen stolt visar upp. Ler över alla olika färgglada blad/löv jag ser ute både i luften och på marken. Underbart! Njuter oxå över att jag vågade hoppa på kursen för det är så givande och intressant på många nivåer. Njuter även av att det tuffar på fint med uppdrag för mig i mitt bolag så att det ser ut att kunna fortsätta så ett tag framöver. Underbart är det oxå att kunna gå utan att ha ont i fötter eller hälsenor (bara ibland).

Just nu längtar jag efter att hitta en plats där vi kan börja planera in vår framtid. Även efter mysiga kvällsfikor med något spel. Kanske lite mer lästid?

Just nu tränar jag lite blandat. Jag och Simon både badar/simmar och cyklar en hel del. Jag gör en del rörelseövningar ute på Rafferundor. Snittar rätt många steg hela tiden utan att jag behöver jobba på det. Behöver bara se till att jag håller mig över 6000 steg varje dag. Gör ibland några yinyogaövningar.

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteter, (Erikas bokprat)

Tidigare: 2023 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugusti, september
Samlingsöversikt


Kommentera