Slumpad post: I god tid
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i juli 2023

| 2023-07-02, 17:08

Så är det juli och halva 2023 har passerat. Tomatplantorna växer på och juni har helt klart varit en varm och torr månad.

Just nu läser jag Team Topologies i en nystartad bokcirkel! I min storytel reader är det Instängda barn som gäller. Behövde en verklighetscheck.  Har dessutom påbörjat ett flertal böcker som jag inte fastnat för och då brukar det vara bra med en fackbok av någon form.  Jag och Simon har tyvärr paus på läsandet.

Just nu tittar jagMandalorian med familjen och Anna Tebelius Bodins Premium som i juli fokuserar på Välbefinnande.

Just nu lyssnar jag på massa sommarprat! Aldrig varit så med som jag är nu. I skrivande stund lyssnar jag dock på ösregn – det var ett tag sen. Byrådet har dragit igång för säsongen dessutom, plus att jag lyssnat en del på lite olika saker på P1. Gillar massor!

Just nu njuter jag av livet. Att vi lever. Att vi har ett hus. Att vi har varandra. Att jag har möjligheten att inte jobba heltid. Varit lite saker som gett perspektiv. Att jag har vänner. Att jag har ett fantastiskt nätverk.

Just nu längtar jag efter att bestämma inför hösten och efter att jag ska vara klar med röjningen av hobbyrummet, och att våra sommarprojekt är klara. Att mina tomatplantor ska leverera många goda tomater varje dag! Att Simon ska komma över tröskeln och röra på sig mer varje dag. Längtar oxå efter de kurser som är kvar på listan. Kanske längtar jag lite extra efter den sista på listan som jag hoppas ska ge massa insikter, kunskap och kontakter för nästa boende.

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna går, (Fiktiviteter, Erikas bokprat)

Tidigare: 2023 – janfebmarsaprilmaj, juni
Samlingsöversikt

 Kommentera