Slumpad post: Autograf från hundägare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i oktober 2022

| 2022-10-02, 20:35

Så blev det oktober. Vet inte riktigt hur det gick till. Mentalt har jag väldigt svårt att hänga med inser jag.

Just nu läser jag Räkna hjärtslag som jag hört så mycket om. Halvvägs och gillar mycket. Ska finnas en fortsättning oxå! Jag och Simon började igår på Magikernas tid och den verkar rätt lovande. Har oxå börjat på Autism i praktiken som nyss kom ut och planen var att läsa ut den i helgen men har inte kunnat hitta den… Vid sängen ligger Vem har tid med politik som ger lite tankar och funderingar, och skratt såklart. Har följt Max på insta ett bra tag.

Just nu tittar jag som vanligt inte på så mycket men jag och John testade Andor igår och nja ingen succé. Ser hela tiden reklam för olika serier och filmer som jag skulle vilja se men jag hittar lixom inte tid och ro för att kolla.

Just nu lyssnar jag på en del 80-tal på Spotify men gärna lite P1 när det går. Har försökt lyssna på en del om det som pågår i värden just nu så God morgon världen var intressant. Får se vad mer det kan bli.

Just nu längtar jag efter höstlovet som jag tänker vara ledig på. Behöver landa lite. Önskar oxå att jag slipper ryggontet som dök upp förra helgen.

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteter, (brukar ha: Erikas bokprat)

Tidigare: 2022 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugusti, september
Samlingsöversikt


Kommentera