Slumpad post: Raffe på insta #31
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på november 2023

| 2023-12-03, 8:08

Började med mörker och regn och avslutades med ljus och snö. Underbart avslut!

Hälsan

Har lyckats träna 10 minuter varje dag. Oftast på morgonen och det funkar väldigt bra. Behöver inte fundera utan bara att göra. Snittade över 10 000 steg och hälarna är klart bättre! Ätit mer grönt men även mer godis. Jaja, man kan inte leverera hela tiden. Har tagit många power-naps och det ger verkligen energi! Lyssnar nu inte på något när jag går med Raffe. Märker att med jobb där jag är aktiv så kan jag inte det. Hjärnan behöver paus.

Skoj

Inte kunnat gå på ullträffarna, glömt bort att spela både piano och gitarr. Har läst en hel del dock. Har nog fått till minst två utefrukostar.

Relationer

Vi har tittat på Loki (inte Joel), men glömt bort att spela kort faktiskt. Flatenrunda med flera nära. Hunnit med en föreställning med Hanna, en runda med Anna & Tilda, frukost med Nina på kontoret, lunchsamtal med Lotta. Digital fika med Amanda. Var på Atlassianevent där jag träffade många gamla kollegor! Cyklat och badat några gånger med Simon men det har blivit lite tufft med motivationen (hos båda tror jag ärligt). Jag och John har gått många gemensamma rundor med Raffe, särskilt på helgerna och gärna rätt långa.

Jobbet

Efter att ha jobbat för mycket i oktober tog jag mig i kragen och nu har jag fått en bättre balans. Jag tar power-naps om jag känner för det (börjar dessutom blir bra på det!). Jag och en fd kollega jobbar på att få ett gemensamt uppdrag vilket skulle innebära att jag har 3 hyfsade projekt på rull samtidigt och det kan bli en utmaning men bra att inte ha alla ägg i samma korg. Mitt lilla uppdrag är på vänt då det behöver bestämma.

Två väldigt intressanta dagar i Gerlesborg i Bohuslän hade jag med kursen. Gav mycket. Både lektioner, studiebesök, fritid och snack med alla kursdeltagare. Tankar kring bygg- och bogemenskaper dök upp. Hjärnan har en del att bearbeta!

Fokus 2023 (Modig): JanuariFebruariMarsAprilMajJuni (halvtid), JuliAugustiSeptember, Oktober
Tidigare år


Kommentera