Slumpad post: Ack!!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i november 2022

| 2022-11-05, 16:09

Vet ärligt inte riktigt hur fort oktober gick. Kändes som att den började alldeles nyss!

Just nu läser jag Den sista adventskalendern som jag nyss ha rladdat ner på min reader. Bestämde idag att jag ska dra igång och läsa julromaner!  Jag och Simon drog igår igång med fortsättningen av Magikernas tid – Häxkungen.

Just nu tittar jag som vanligt inte på så mycket. Skulle vilja hitta något som får mig att vilja se och prioritera det.

Just nu lyssnar jag på julmusik igen. Det har dock inte känts lika kul som tidigare år. Har tänkt att jag skulle dra igång jultema vid höstlovet men vi får se. Har snart lyssnat slut på alla avsnitt av Byrådet och är lite ledsen över det. Gillar verkligen programmet.

Just nu längtar jag efter jullovet även om jag ser fram emot en hel del saker som kommer hända på jobbet fram tills dess. Längtar oxå efter vinter! Förra vintern kom det ju så väldigt lite snö här även om det var kallt. Måste nog se till att vi får ihop någon resa till mer vinter. Skulle även bli väldigt glad om någon kom på ett alternativ till skolan men vet inte om det är rimligt att önska…

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteter, (brukar ha: Erikas bokprat)

Tidigare: 2022 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugustiseptember, oktober
Samlingsöversikt


Kommentera