Slumpad post: Fullt upp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i december 2022

| 2022-12-03, 21:03

December. Tänker att jag fortfarande tänker att det är vår. Vet inte riktigt var det här året har tagit vägen och att det snart är 2023?

Just nu läser jag Ska precis börja läsa Julakuten för ensamma hjärtan. Har hunnit läsa ganska mycket sen senast. Vill dra igång med Rörlighet med Linus Johansson, men jag har på tok för många andra faktaböcker som jag gärna skulle dra igång med. Jag och Simon har ett kapitel kvar på fortsättningen av Magikernas tid – Häxkungen. Har just fått hem 100 dagar som jag hoppas att vi ska kunna läsa ihop (eller om vi börjar med del tre av Magikernas tid.

Just nu tittar jagThe Crown med John och Simon. Kanske kommer vi pausa den och kolla på Wednesday (Joel har redan börjat kolla själv…). Vi har hunnit kolla på The Queen’s Gambit, och själv har jag kollat på Carina Bergfeldt.

Just nu lyssnar jag på julmusik igen men har inte hittat stämningen helt och hållet tyvärr. Har varit för dåligt väder för att ha min halskrage på hundrundor plus att jag inte har någon podd som jag är supersugen på.

Just nu längtar jag efter att slippa ha massa checklistor som behöver bockas av. Vill mest bara sitta i lugn och ro, stirra in i en brasa och sticka. Kan nog bli bra med lite jullov.

Läs liknande hos: Enligt OVästmanländskanOch dagarna gårFiktiviteter, (brukar ha: Erikas bokprat)

Tidigare: 2022 – janfebmarsaprilmajjunijuliaugustiseptemberoktober, november
Samlingsöversikt


Kommentera